Meldingen

Geef hier uw vraag, melding of klacht door

Heeft u een vraag, melding of klacht?  Om uw vraag/melding/klacht zo goed mogelijk te behandelen hebben wij uw contactgegevens nodig

Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie na de cyberaanval?  Dan informeren wij u hierover graag.  Hiervoor is een identiteitscontrole nodig en vragen wij u om in te loggen met uw mijn.limburg.net account. Houd dus uw accountgegevens van mijn.limburg.net bij de hand. We moeten zeker weten dat het dus om uw gegevens gaat. Die zekerheid kan enkel na een identiteitscontrole.

Nog geen account op mijn.limburg.net? HIer kan u dit orde maken  

Heeft u een account op mijn.limburg.net?  Log dan zeker eerst even in op mijn.limburg.net.  Uw gegevens en gemeente zijn dan vooraf ingevuld en hoeft u enkel nog de melding te registreren.  Meldingen over de cyberaanval,  betalingen, betalingsuitnodigingen of uw afvalbelasting kunnen enkel geregistreerd worden nadat u ingelogd bent.  

Nog geen account? Geen probleem, ook u kan een melding ingeven, waarbij u start met de selectie van uw gemeente.  Vergeet niet uw e-mailadres/telefoonnummer in te vullen zodat we u op de hoogte kunnen houden over de eventuele maatregelen die genomen zullen worden. Sommige meldingen kunnen ingegeven worden na identificatie van uw identiteit.

Het is belangrijk om het correcte adres door te geven waarover de melding gaat. Dit is niet noodzakelijk uw eigen adres. Anonieme klachten worden niet behandeld.