Folders over sorteren

Folder inzamelen keukenafval

In deze folder vindt u alle informatie terug over de inzameling van keukenafval in de gele keukenafvalzak. De info is van toepassing als u woont in Beringen, Diepenbeek, Diest, Genk, Halen, Ham, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Leopoldsburg, Lommel, Lummen, Peer, Pelt, Tessenderlo, Voeren en Zonhoven.  

In deze folder vindt u alle informatie terug over de inzameling van keukenafval in de groene gft-container . De info is van toepassing als u woont in Alken, Borgloon, Bree, Gingelom, Heers, Hoeselt, Maaseik, Kortessem, Nieuwerkerken, Sint-Truiden, Tongeren  en Zutendaal.   

In deze folder vindt u alle informatie terug over de inzameling van keukenafval in de groene gft-container . De info is van toepassing als u woont in Hasselt.

In deze folder vindt u alle informatie terug over de inzameling van keukenafval in de groene gft-container . De info is van toepassing als u woont in Wellen.

In deze folder vindt u alle informatie terug over de inzameling van keukenafval in de groene gft-container . De info is van toepassing als u woont in As, Bilzen,  Bocholt, Kinrooi, Maasmechelen en Oudsbergen.

In deze folder vindt u alle informatie terug over de inzameling van keukenafval in de groene gft-container . De info is van toepassing als u woont in Dilsen-Stokkem.

Sorteerposter ophalingen aan huis

De sorteerposter is van toepassing als u woont in Beringen, Diepenbeek, Diest, Genk, Halen, Ham, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Leopoldsburg, Lommel, Lummen, Peer, Pelt, Tessenderlo, Voeren en Zonhoven.  

De sorteerposter is van toepassing als u woont in Alken, Borgloon, Bree, Gingelom, Hasselt, Heers, Hoeselt, Maaseik, Kortessem, Nieuwerkerken, Sint-Truiden, Tongeren, Wellen en Zutendaal.   

Deze sorteerposter van toepassing als u woont in As, Bilzen,  Bocholt, Dilsen-Stokkem , Kinrooi, Maasmechelen en Oudsbergen.