Aanbod papier en karton voor scholen

Als afvalintercommunale is Limburg.net verantwoordelijk voor de inzameling van afval van gezinnen uit Limburg en Diest. Scholen horen hier eigenlijk niet bij, omdat dit bedrijfsafval is. Toch komt Limburg.net tegemoet aan de afvalvragen van (kleine) scholen. Deze pagina bevat het aanbod voor papier en karton.

1. Reguliere ophaalronde

Afval dat vergelijkbaar is met dat van gezinnen (in hoeveelheid en aard), kan meegegeven worden met de reguliere ophaalronde voor gezinnen. Elke maand kan er gratis 1m³ papier en karton buitengezet worden aan de straatkant. Check de afvalkalender om te weten wanneer de ophaling plaatsvindt.

! Let op: papier en karton moet aangeboden worden in kartonnen dozen of samengebonden met natuurkoord.

2. Extra voor scholen: 1.100-liter-container

papier en karton 1100 literVoor grotere hoeveelheden papier en karton kunnen scholen een beroep doen op een rolcontainer. Dit is een nieuw aanbod van Limburg.net.

Opgelet! Dit aanbod is enkel geldig voor kleuter, lager en secundair onderwijs.

Elke school kan 1 container per ophaaladres aanvragen. Scholen met meer dan 1.000 leerlingen op dezelfde locatie kunnen max. 2 containers aanvragen.

Inhoud

1.100 liter

Kleur

Geel

Hoe aanbieden

Papier en karton moet los in de container, in een kartonnen doos of een papieren zak

Lediging

1 keer per maand

Aantal per locatie

Tot 1.000 leerlingen: 1 container

Meer dan 1.000 leerlingen.: max. 2 containers

Prijs

Huur en lediging container: €120/jaar

Aanvragen

Vul dit formulier in

Levertermijn We doen ons best om zo snel mogelijk te leveren, maar hou alvast rekening met een periode om alles administratief in orde te brengen. Na ondertekening van de overeenkomst zal er contact worden opgenomen om een leverdatum vast te leggen.

4. Educatief materiaal

Bent u als leerkracht op zoek naar educatief materiaal over de inzameling en verwerking van afval? Neem dan zeker een kijkje op www.limburg.net/scholen .