Afvalophalers van Limburg.net lopen elke week een marathon

Vandaag start de Week van het Afvalteam. Deze Vlaamse campagne van Interafval benadrukt met deze themaweek de topprestaties die de verschillende afvalteams elke dag leveren. Ook de afvalophalers en recyclageparkwachters van Limburg.net doen duidelijk aan topsport en ook hun conditie is niet te onderschatten.

Elke week een marathon
De afvalophalers van Limburg.net lopen dagelijks gemiddeld 11.005 stappen of 8,37 km. Hiermee lopen ze zo elke week makkelijk een marathon. Afhankelijk van de ronde zijn er  uitschieters tot 20.959 stappen of 17,19 km op één dag.
Daarbij verbranden ze gemiddeld 806 calorieën per dag (met uitschieters tot 3.484 calorieën) aan een gemiddelde hartslag van 81. Deze cijfers tonen duidelijk aan dat de afvalophalers van Limburg.net in zeer goede conditie zijn en elke dag opnieuw topsportprestaties leveren.
Ze lopen niet alleen heel wat kilometers, daarbij tillen ze ook nog eens heel wat gewicht. Elke dag opnieuw haalt elke afvalophaler 4 ton of 4000 kg afval op. Dit komt neer op 940 afvalzakken die elke ophaler elke dag in de vrachtwagen gooit. 

240 bezoekers per dag voor elke recyclagepark 
Naast de afvalophalers  leveren ook de recyclageparkwachters van Limburg.net elke dag opnieuw topprestaties. Dagelijks ontvangt elk recyclagepark van Limburg.net zo’n 240 bezoekers die gemiddeld 350 rondritten op het park doen. Al deze bezoekers worden met een glimlach ontvangen en geholpen bij het correct sorteren van de 19 ton (of 19.000kg) afval die elke dag op elk recyclagepark wordt binnengebracht. 

De klantendienst van Limburg.net legt dan wel geen kilometers af maar gemiddeld staan zij wel 370 klanten per dag te woord via verschillende kanalen. Per dag komt dit neer op gemiddeld 240 telefoons en 95 mails. Zonder twijfel ook een topprestatie.

Achter elke topsporter staat echter ook een heel team klaar. Zo leveren ook de medewerkers achter de schermen elke dag opnieuw een fantastische prestatie om ervoor te zorgen dat de dienstverlening van Limburg.net correct en vlot verloopt.

Bedank jouw afvalteam
Limburg.net legt haar medewerkers deze week in de watten met een gepast presentje. Zo krijgt elke medewerker de ingrediënten voor het ontbijt van een topsporter.
Speciaal voor “Week van het afvalteam” krijgen de afvalophalers vandaag ook nog een extraatje. Na hun ronde worden ze feestelijk ontvangen door een team van masseurs die hen voorziet van een sportmassage.

Verder roept Limburg.net iedereen op om hun afvalteam te bedanken. Onder andere via een tekening die je aan het raam of op de afvalzak of -container kan kleven of kan afgeven aan de recyclagepark. Ben je geen teken- of kleurtalent? Dan kan het zeker ook door een dankbaar woordje of een dikke duim omhoog.