De Grote Kleine Elektro Strijd

Elk Belgisch gezin heeft gemiddeld 10 elektrotoestellen die stof liggen te vergaren in de kast. Bijzonder jammer, want zo kunnen de grondstoffen niet herwonnen worden. Daarom hebben Recupel en Make Belgium Great Again (VTM) een actie opgezet om meer afgedankt klein elektro in te zamelen. De actie loopt van zondag 13 oktober t.e.m. vrijdag 29 november 2019.

Gemeentewedstrijd

Tijdens de uitzending Make Belgium Great Again van zondagavond 13 oktober heeft VTM alle Vlaamse gemeentes opgeroepen om zoveel mogelijk klein elektro in te zamelen van 13 t.e.m. 19 oktober. De prijs is een recyclageparkconcert door Koen Wauters en Jonas Van Geel. De winnaar van deze inzamelweek wordt bekendgemaakt tijdens de uitzending van 27 oktober.

Opbrengst voor Rode Neuzen Dag 

Maar ook na de gemeentewedstrijd is het nog niet afgelopen. Hoe meer afgedankt klein elektro wordt ingezameld t.e.m. 29 november, hoe groter het bedrag dat Recupel zal schenken aan Rode Neuzen Dag.

Breng uw afgedankt klein (en ook groot) elektro dus naar het recyclagepark of een elektrozaak!   Zoek hier naar een inleverlocatie in uw buurt.