Nieuws

 • Vanaf 28 maart zijn onze recyclageparken een uurtje langer open

  25/03/2017
  parken

  Onze recyclageparken houden niet alleen rekening met je noden maar ook met het seizoen. Vanaf 28 maart zijn ze een uurtje langer open. De openingsuren van het park bij jouw in de buurt vind je hier.

 • Welkom aan de inwoners van Herstappe

  23/03/2017
  Welkom

  Op 1 januari 2017 trad de gemeente Herstappe toe tot Limburg.net. De 34 gezinnen die inwoner zijn van Herstappe krijgen daarmee toegang tot de recyclageparken van Limburg.net en kunnen ook voor de huis-aan-huis ophaling van hun afval rekenen op de diensten van Limburg.net.

  Vanaf 3 april worden ook de overige diensten overgedragen naar Limburg.net. Zo zal vanaf dan de afvalbelasting voor inwoners van Herstappe worden geïnd door Limburg.net en zullen enkel nog de officiële afvalzakken (pmd en restafval) worden meegenomen door de ophalers. 

 • Beide Limburgen verenigd in de aanpak van het zwerfvuil in het RivierPark Maasvallei

  18/03/2017

  Vele handen maken licht werk. Ook aan de Maas werken vele mensen samen om de oevers vrij te maken van zwerfvuil. En dit gebeurt nu ook in een grensoverschrijdende samenwerking. Een schone Maas en Maasoevers zijn van groot belang voWor de bewoners en de bezoekers van het gebied maar ook voor de bewoners, gebruikers en bezoekers van de gebieden stroomafwaarts.

  MAAS.NET 2017 

 • Meer dan 1600 kinderen trekken erop uit om zwerfvuil uit de voedselketen te houden

  17/03/2017

  Limburg.net investeert al jaren in de strijd tegen zwerfvuil. De jaarlijkse zwerfvuilactie Straat.net is dan ook een groot succes. Vanaf dit jaar slaat Limburg.net de handen in elkaar met Plattelandsklassen vzw om met het project “Red de Koe” aandacht te vragen voor zwerfvuil dat onze voedselketen verstoort. Basisschool De Loep uit Diepenbeek trok er vandaag samen met superhelden Brik en Britt op uit om de daad bij het woord te voegen en zwerfvuil te ruimen langs weiden en landbouwgronden.

  Straat.net 2017

print

Share/Bookmark