Nieuws

 • Zet je vuilzak op dieet - Workshops rond afval op Festival RETOUR

  11/10/2017

  Een festival dat helemaal draait rond circulaire economie, waar herstellen, ruilen, delen en herwaarderen centraal staan. Dat is Festival RETOUR, dat plaatsvindt op zaterdag 14 oktober op de Corda Campus in Hasselt. Met een 20-tal workshops en lezingen, een interactieve belevingsmarkt en een experimentenhoek voor kinderen is er voor elk wat wils.

  Hoe je zelf je afval drastisch kan verminderen? Green Evelien leert je de kneepjes van het vak. Toch nog afval over? Leer dan hoe je muziek maakt met blikken, potten, emmers en pannen in de workshop ecopercussie.

 • Wij zoeken 3 parkwachters en 1 parkwachter-vlinder

  10/10/2017

  Als groeiende werkgever is Limburg.net momenteel op zoek naar 3 parkwachters voor Recyclageparken Houthalen-Helchteren/Heusden-Zolder/Zonhoven en 1 parkwachter-vlinder.

  Is werken in een klein team van gemotiveerde collega’s, op verschillende locaties, in een geautomatiseerde recyclagepark iets voor jou? Ontdek hier de volledige functiebeschrijving.

 • Limburg.net met restjes on tour

  10/10/2017

  Jaarlijks gooien we in Vlaanderen tot 168.000 ton bruikbaar voedsel in de vuilnisbak. Heel wat mensen weten niet dat ze deze restjes nog perfect kunnen gebruiken om heerlijke gerechten op tafel te toveren. Daarom start Limburg.net in samenwerking met Vlaco een campagne tegen voedselverspilling.

 • Jobstudenten gezocht

  09/10/2017

  Limburg.net gaat in oktober on tour met de Red de restjes foodtruck. In het kader van een campagne rond voedselverspilling bezoeken we in samenwerking met Vlaco met de Red de restjes foodtruck 9 locaties in Limburg en Diest om mensen te sensibiliseren rond voedselverlies en om ze te leren dat ze met restjes die ze anders zouden weggooien nog heerlijke recepten kunnen maken.

print

Share/Bookmark