Nieuws

 • U kan tot 30% besparen op uw restafval

  15/04/2017

  Limburg.net lanceert een nieuwe campagne om mensen bewuster te laten omgaan met organisch afval. Verstandig omgaan met organisch afval kan immers een besparing betekenen van maar liefst 30% op uw restafval. Dit afval van dierlijke en plantaardige oorsprong belandt vaak onterecht in de huisvuilzak of –bak, terwijl er veel alternatieven zijn. Limburg.net wil de komende maanden alle inwoners van Limburg en Diest hierover informeren. Tijdens het eerste luik van de campagne kunnen Limburgers en Diestenaren sparen voor een kip of korting krijgen op een duurzaam kippenhok.

 • Geen afvalophaling op paasmaandag 17 april

  13/04/2017

  Op maandag 17 april (paasmaandag) is er geen afvalophaling. De gebruikelijke ophaling op maandag wordt daarom ingehaald op zaterdag 22 april (uitgezonderd Leopoldsburg: inhaaldag 18 april). Hieronder vindt u het overzicht van de geplande inhaalrondes:

 • Deze week inhaalrondes voor staking

  10/04/2017

  Door de staking bij Van Gansewinkel werd het afval in bepaalde delen van Limburg vandaag niet opgehaald. Niet alle ophaalwagens reden vanochtend uit waardoor een aantal ophaalrondes niet werden uitgevoerd. Om de hinder tot een minimum te beperken zullen er deze week inhaalrondes worden uitgevoerd.

  Hieronder een overzicht van de inhaalrondes voor elke gemeente waar vandaag geen afval werd opgehaald door de staking.

   

 • Staking heeft impact op de afvalophaling in Limburg

  09/04/2017

  Vandaag is er een spontane staking bij Van Gansewinkel. Deze staking heeft gevolgen voor de ophaling van het afval in bepaalde delen van Limburg. Niet alle ophaalwagens reden vanochtend uit waardoor een aantal ophaalrondes mogelijk niet uitgevoerd zullen worden.

  In een aantal Limburgse gemeenten kan vandaag door de staking de ophaling van het afval mogelijk niet doorgaan. Er wordt momenteel bekeken of er vandaag nog uitgereden kan worden en of er eventueel inhaalrondes uitgevoerd kunnen worden.

print

Share/Bookmark